Objednejte dnes, u Vás již 06.05.2024

Tabáky Tangiers do vodní dýmky

Bohužel nebyl nalezen žádný produkt.

Zpět na úvodní stránku

Tabáky Tangiers do vodní dýmky

Legendární americký černý tabák pro vodní dýmky Tangiers je od konce roku 2020 konečně dostupný i v České republice. S radostí Vám nabízíme špičkové prémiové černé tabáky do vodní dýmky řady Tangiers Noir, jejichž základem jsou tabákové listy burley, a to středně jemně nařezané.
Třebaže řada Tangiers Noir představuje středně silné tabáky značky Tangiers, stále je to černý tabák z listů tabáku burley, tedy obsahem nikotinu násobně vyšším, než jaký mají světlé tabáky z virginských tabákových listů. Přesto je kromě zkušených dýmkařů určitě vhodný i pro odvážné začátečníky, kteří se nebojí rozšířit své dýmkařské obzory a vyzkoušet špičkový tabák, o kterém se mnoho let spíše jen povídalo v diskuzních skupinách, neboť poptávka silně převyšovala nabídku výrobce.
Druhou nezbytnou složku nesmírné popularity tabáků Tangiers mezi zkušenými dýmkaři tvoří aromata, která jsou v případě Tangiers vybrána a namíchána unikátním způsobem, který může uživatele vodní dýmky vystřelit až do dýmkařského nebe:-) Koneckonců, zakladatel značky disponuje vysokoškolským vzděláním z chemie.

Copyright © 2006-2024 Svět dýmek.cz - vodní dýmky